TOFF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toff. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 19:25 Wij vonden het een succes. Ik zal daar volgende keer zeker weer bestellen. Bij afhalen waren ze erg vriendelijk en vrolijk
20 jul 2024 om 7:39 deze keer waren zij soja saus vergeten maar ik had nog van vorige bestelling dus dat vond ik niet de probleem. verder was het heerlijk en goed kwaliteit.
7 jul 2024 om 1:03 Goed gevulde pokebowl en de sushi was heerlijk vers
6 jul 2024 om 21:56 Ik had de bezorgtijd ingesteld op 18.00 en kwam netjes om 17.58 aan. Erg blij mee. Ook was het eten heerlijk helaas is 11 euro voor 4 loempia’s erg veel. Verder prima!
6 jul 2024 om 19:53 Sushi was prima alleen wel 2 uur op moeten wachten.
6 jul 2024 om 19:45 Het smaakte lekker
5 jul 2024 om 21:31 Eten heerlijk, goeie kwaliteit , geef volgende keer juiste bezorgtijd aan. Stond 36 minuten en werd 2 x zo lang.
5 jul 2024 om 20:54 Eten is heel goed. Super verst. Bestelling duurde wel lang voordat het gebracht werd. De tijd was 60 min. Maar na 80 min nog geen eten. Telefonisch contact gehad. Er werd aangegeven dat het eten onderweg was. Daarna nogmaals 10-15 moeten wachten.
21 jun 2024 om 21:24 Toff is top, goede portie, vers! Bezorgtijd perfect
21 jun 2024 om 2:03 Always good! Fresh and tasty, definitely recommend
20 jun 2024 om 19:54 tja weinig iets negatiefs vertellen het was weer heerlijk en goed geleverd
17 mei 2024 om 21:30 Quickest delivery I got in a long time!